Home Diskusní fórum
Cyklistika Jeseník
Vítejte v diskuzi,
Přihlášení      Nemáte účet? Vytvořte jej.    Zapomněli jste heslo?
Odp.:Rychlebský stezky, aneb první jesenicky singletrek (1 zobrazeno) (1) Host
Jdi dolů Oblíbené: 0
TÉMA: Odp.:Rychlebský stezky, aneb první jesenicky singletrek
Mario (Uživatel)
Junior Boarder
graphgraph
Odhlášení uživatelé Klikněte sem pro zobrazení profilu uživatele
ICQ#: 291 099 005 Pohlaví: Muž Místo: Jeseník Nrozeniny: 1983-01-20
Rychlebský stezky, aneb první jesenicky singletrek vloženo před: 1 rokem Karma: 3  
Ahojte, fórum je úplně mrtvé nikdo nic nenapíše ani žádná diskuze nad časovkou na ČHS... No nic tak snad teda aspoň novej počin borců z poza kopce to tady trochu oživí!

12. září je slavnostní otevření Rychlebských singletrak stezek, tak se chci zeptat, kdo z vás se tam chystá, hošani slibují, že to bude bikerská událost roku (což si myslím, že už je teď, když jsem ty singletreky viděl, aniž by to potřebovalo nějakou velkolepou zahajovací akci!)

Takže co bikeři, dáme nějakou společnou vyjížďku toho 12.9.? Trasa by vedla do lázní a pak Arnoštuv Krmelec - Žulový vrch - pod Skolím (kde bychom najeli na sigletrek a po něm to sjeli dolů na slavnostní zahájení?

Pro ty co by to náhodou neznali tak přidávám odkaz: www.rychlebskestezky.cz

Logged Logged  

Nedostatek výkonu se dá nahradit rozumnou dávkou hazardu
  Administrátor zablokoval přístup pro neregistrované.
kalabajk (Uživatel)
Senior Boarder
graphgraph
ICQ#: 273229387 Pohlaví: Muž Nrozeniny: 1977-05-03
Odp.:Rychlebský stezky, aneb první jesenicky singletrek vloženo před: 1 rokem Karma: 3  
12.9.2009 není zrovna štastný termín.Když pominu že se jedou SUDETY na který sem se letos rozhodl nejet a dal přednost Bořkovýmu silničnímu závodu Okolo Vápené,tak to budu muset na stezky až v neděli a projet to bez slavnostních ceremoniálů

Logged Logged  
Mario (Uživatel)
Junior Boarder
graphgraph
ICQ#: 291 099 005 Pohlaví: Muž Místo: Jeseník Nrozeniny: 1983-01-20
Odp.:Rychlebský stezky, aneb první jesenicky singletrek vloženo před: 1 rokem Karma: 3  
Já byl dneska na stezkách. Jel jsem z Pod Sokolího a ujel jsem jen asi cca 600m, pak stezka končila ještě nedodělanou lávkou, ale z toho co jsem vyzkoušel je to prudce návykové a šileně, šileně zábavnéééé. Pak jsem tam vyzkoušel ještě jednu odbočku, ale to nebylo ještě vůbec hotové, takže to byl fakt mazec, dropy i přes půl metru a brody, dal jsem to i na svém hardtailu, ale nějaký slušný celopéro a nebo downhillový stroj s aspoň 2,5" pneu by byl mnohem lepší! Ale to jsem zkoušel jen ze zajimavosti, podle mě tu cestu ještě budou upravovat.
JInak s tou sobotu 12.9. jsem zjistil že taky nemůžu, jsem zapoměl na to že jsem dostal nabídku od Škodovky na testování nového Yetiho a to si nechci nechat ujít Takže singletrek počka do neděle...

Logged Logged  

Nedostatek výkonu se dá nahradit rozumnou dávkou hazardu
Jdi nahoru
Copyright © 2010 Cyklojeseník. Všechna práva vyhrazena.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.